Comment

Comment by codepoet80

> It is recommended to place IPv4 and IPv6 addresses into brackets:

I tried doing this, and my brower(s) just assumed it was a search string, and took me to my search engine. Does that mean they're not following the RFC? (section 3.2.2 of RFC3896) Should I file a bug with Mozilla?

parent codepoet80 3 years ago

Discussion

Live from the official Hacker News API

A modern reader for Hacker News · SvelteKit + Skeleton