Comment

Comment by toast0

> Why didn’t the DMARC spec say that a domain is “not present” if it lacks MX records?

That doesn't match the SMTP spec, RFC 5321 says

> If an empty list of MXs is returned, the address is treated as if it was associated with an implicit MX RR, with a preference of 0, pointing to that host.

https://www.rfc-editor.org/rfc/rfc5321.html#section-5

parent toast0 4 months ago

Discussion

Live from the official Hacker News API

A modern reader for Hacker News · SvelteKit + Skeleton