Comment

Comment by throwway120385

You're totally right! Please refer to paragraph 213 of your service agreement, in which you agree to binding arbitration with an arbiter of our choosing at your cost. I hope this answers all of your questions! Have a wonderful day!

Discussion

Live from the official Hacker News API

A modern reader for Hacker News · SvelteKit + Skeleton