Again, did you read the order? The judge's order explicitly said this would be legal and cites the law permitting it, then goes on to explain why this action did not satisfy it:
> Covered procurement actions include “[t]he decision to withhold consent for a contractor to subcontract with a particular source or to direct a contractor . . . to exclude a particular source from consideration for a subcontract.” 10 U.S.C. § 3252(d)(2)(C).
> Covered procurement actions include “[t]he decision to withhold consent for a contractor to subcontract with a particular source or to direct a contractor . . . to exclude a particular source from consideration for a subcontract.” 10 U.S.C. § 3252(d)(2)(C).
I strongly suggest reading the order. I have included the link again: https://storage.courtlistener.com/recap/gov.uscourts.cand.46...