Comment

Comment by zwp

> you are supposed to still continue if you strictly follow the standard

Which standard? RFC 3207 (for STARTTLS over SMTP), 2002, says: "If the client receives the 454 response [TLS not available], the client must decide whether or not to continue the SMTP session".

parent zwp 2 years ago

No comments yet

Be the first to share your thoughts.

Live from the official Hacker News API

A modern reader for Hacker News · SvelteKit + Skeleton