Comment

Comment by wgjordan

> The question is, does that really matter?

Legally speaking, it really does matter (18 U.S.C. 2511(2)(d) [1]) [my emphasis]:

> It shall not be unlawful under this chapter for a person [...] to intercept a wire, oral, or electronic communication where such person is a party to the communication or where one of the parties to the communication has given prior consent to such interception [...].

[1] https://www.law.cornell.edu/uscode/text/18/2511

parent wgjordan 7 years ago

Discussion

Live from the official Hacker News API

A modern reader for Hacker News · SvelteKit + Skeleton